TERMENI SI CONDITII

Contract intre Utilizator si ExpoTeam.ro

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului teamevents.ro (https://expoteam.ro/).

Contract intre utilizator (Utilizator, dvs.) si SC Smart Tours SRL (ExpoTeam, noi).
Va rugam cititi cu atentie acesti termeni si conditii contractuale (Termeni & Conditii) inainte de a utiliza pagina de internet www.expoteam.ro  (Site).

Dreptul Utilizatorului

SC SMART TOURS SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.expoteam.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fara acordul scris al SC SMART TOURS SRL.

Site

Site-ul este oferit de SC SMART TOURS SRL, cu sediul in Str. 13 Decembrie 31, Brasov, Cladirea Neorama Office & Living Space, Telefon +40 745 74 75 75, E-mail contact@smarttours.ro. Va rugam sa notati ca toata corespondenta privind Serviciul de Relatii cu Clientii va trebui trimisa la aceasta adresa.

Acceptarea Termenilor si Conditiilor

Utilizand acest Site sau comandand serviciile prin intermediul apelului telefonic, sunteti de acord in totalitate cu acesti Termeni & Conditii, fara nici o alta restrictie. Daca nu sunteti de acord cu unul din punctele descrise, nu puteti utiliza acest Site in niciun fel.

Informatii publice pe site

ExpoTeam.ro ofera prin intermediul site-ului informatii cu titlu general, cu scop consultativ, cu privire la serviciile de evenimente corporate, realizare standuri expozitionale, inchiriere standuri, grafica, design, concept, inchirieri de mobilier, conferinte si seminarii organizate de Expo Team. Va rugam sa notati ca informatiile publicate pe site pot fi modificate oricand. ExpoTeam.ro nu garanteaza ca informatia de pe site (incluzand, dar fara limite, tarifele, descrierile sau datele) nu poate avea erori sau lipsuri, dar vom depunde tot efortul sa corectam erorile (corectabile) de indata ce ne sunt aduse la cunostinta.

Serviciile ExpoTeam.ro

ExpoTeam.ro va pune la dispozitie servicii de realizare standuri expoziționale personalizate, montaj si demontaj stand la cheie, realizare instalatii electrice, inchiriere mobilier, dotari logistice necesare standului, concept, design si print, realizare de materiale promotionale, brosuri si cataloage de prezentare, organizare evenimente si receptii, servicii complete de catering la stand, evenimente corporate, conferinte si seminarii, servicii de business travel, servicii incentive travel. Puteti alege din multitudinea de servicii mentionate anterior, dar si bilete de avion, inchirieri de masini, asigurari medicale de calatorie, hoteluri.

Mod de lucru

Prin accesarea site-ului www.expoteam.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de servicii sau trimiterea de e-mailuri adresate catre ExpoTeam.ro, comunicarea se realizeaza atat in mod electronic, cat si prin prisma apelului telefonic pentru solicitare si cerere de oferta. Prin aceasta se considera ca utilizatorii consimt primirea notificarilor  de la ExpoTeam.ro in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail.

Conditiile furnizarilor de servicii ExpoTeam.ro

Orice solicitare facute prin telefon la numarul mentionat in pagina de contact ExpoTeam.ro, direct pe adresa de e-mail mentionata pe pagina de contact sau trimisa prin intermediul formularului de contact ExpoTeam.ro, va fi considerate drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit serviciu de la ExpoTeam.ro. Daca cererea dvs, va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la ExpoTeam.ro si va intra in vigoare acest contract. Emiterea efectiva a biletelor de avion, efectuarea de schimbari de data a biletelor de avion, anulari de bilete de avion sau vouchere, eliberarea voucher-elor pentru hoteluri, pentru inchirieri de masini, a asigurarilor de calatorie, asigurarea de suport telefonic si orice alte actiuni ce necesita interventie umana se va face in timpul programului de lucru ExpoTeam.ro.

Date personale

Colectam urmatoarele informatii: nume, prenume, numar telefon, adresa domiciliu, adresa de e-mail, date firma, apartenenta la sindicate, locul de munca, numele companiei (dacă este aplicabil), numărul de înregistrare TVA (daca este cazul).

Cum utilizam aceste date: Pentru scopuri de business și administrative (în special pentru a vă contacta și pentru a procesa comenzile pe care le plasați pe site-ul nostru), pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale, pentru a de a promova bunurile și serviciile noastre și în legătură cu drepturile și obligațiile noastre legale.

Dezvăluirea datelor despre utilizatori către părți terte: minimul necesar pentru a ne indeplini obligatiile contractuale pe care le avem fata de dvs. – furnizorilor de servicii hoteliere, de transport, turistice, pentru funcționarea afacerii, pentru respectarea obligațiilor legale.

Cum sunt securizate datele dvs.: prin utilizarea de soluții tehnice si organizatorice precum: stocarea de informatii pe servere securizate, criptarea transferurilor de date către și de la serverele noastre utilizând tehnologia SSL, criptarea operatiunilor de plată pe site folosind tehnologia SSL, permiterea accesului la datele dvs. personale doar când este necesar, criptarea datelor personale, criptarea e-mailurilor, pseudonimizarea și/sau anonimizarea datelor personale.

Alti termeni si conditii generale aplicate serviciilor ExpoTeam.ro

Informatiile introduse de utilizator

Datele de cerere oferta ale utilizatorilor sunt confidentiale. La solitarea de oferta se transmit la ExpoTeam.ro doar informatiile esentiale necesare efectuarii colaborarii. Termenii politicii de confidentialitate a ExpoTeam.ro sunt prevazuti in acesti Termeni si Conditii. Sunteti de acord cu utilizarea informatiilor dvs. personale de catre ExpoTeam.ro in concordanta cu termenii si in scopul declarat stipulat in Politica de confidentialitate a ExpoTeam.ro.

Newsletter 

Puteti subscrie la newsletter-ul ExpoTeam.ro, care va va fi trimis catre adresa dvs. de e-mail si va include noutati si oferte speciale precum si alte informatii.

Copyright si Marca Inregistrata

Copyright-ul, drepturile de proprietate si continutul Site-ului sunt rezervate de catre SC SMART TOURS SRL. Materialul continut pe Site este proprietatea SC SMART TOURS SRL sau a afiliatilor sai, exceptand cazul in care sunt recunoscute ca apartinand altor parti implicate. Numele ExpoTeam.ro, precum si celelalte marci, logo-uri sau elemente grafice continute in Site sunt marci inregistrate ale SC SMART TOURS SRL sau ale afiliatilor sai. Alte nume de companii, produse sau servicii care apar pe Site pot fi marci inregistrate ale respectivilor proprietari.

Politica de Securitate

ExpoTeam.ro utilizeaza tehnologie securizata pentru a proteja informatiile dvs. personale si tranzactiile financiare. ExpoTeam.ro se conformeaza procedurilor si standardelor de securitate stipulate in Politica de Securitate a ExpoTeam.ro. Achizitiile online nu mai sunt de mult o noutate. Daca veti alege sa platiti cu cartea de credit, detaliile cartii dvs. de credit sunt criptate in timpul tranzactiei, determinand o securitate marita. ExpoTeam.ro utilizeaza tehnologia Secure Socket Layer (SSL) care asigura proceselor de achizitionare online prin intermediul cartii de credit, o securitate marita.

Litigii

Prin folosirea site-ului (vizitarea sau cumpararea serviciilor), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna ‘Termeni si conditii’ de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si ExpoTeam.ro. In cazul unor eventuale conflicte intre ExpoTeam.ro si utilizatori, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.


Modificari ale Termenilor si Conditiilor

ExpoTeam.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza oricand Termenii si Conditiile referitoare la utilizarea acestui Site, fara notificare prealabila catre Utilizatori. Versiunea actuala a Termenilor si Conditiilor va fi afisata pe Site din data in care modificarile intra in vigoare. Continuarea utilizarii acestui Site dupa publicarea acestor modificari va constitui acceptul dvs. cu privire la aceste modificari. Legea guvernanta Acesti Termeni si Conditii reprezinta contractul intre Utilizator si ExpoTeam.ro si este guvernat de legile din Romania. In cazul existentei unor litigii, instanta judecatoreasca competenta este considerata instanta municipiului Bucuresti. In cazul existentei unor litigii, va fi luata in considerare varianta in limba romana a termenilor si conditiilor.

Dispozitii finale

Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat. ExpoTeam.ro  isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului ExpoTeam.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. ExpoTeam.ro nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari etc si nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul ExpoTeam.ro​, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.